Kasım 6, 2021

Promosyon Ürünleri

Promosyon ürünleri şirketlerin, reklamlarını yapmak ve kişiler ile aralarındaki sadakati artırmayı amaçladıkları ürünlerdir. Genel olarak şirketler yeni yıl başlamadan müşterilerine ve çalışanlarına bu ürünleri dağıtmayı hedeflerler. Müşterilere dağıtılan bu ürünler şirket ile müşteri arasında bir köprü vazifesi görür ve olumlu yönde duygular oluşturur. Çalışanlara dağıtılan ürünler sayesinde iş performansı ve fayda artar.

Promosyon Ürünlerine Birkaç Örnek

Yeni yıl başlamadan önce ve senenin belli dönemlerinde dağıtılan promosyon ürünleri şirketler için oldukça önemlidir. Bunun farkında olan şirketler, hangi promosyon ürünlerini dağıtmaları gerektiği konusunda araştırma yaparlar. Sizler için bu yazımızda şirketlerin kullandıkları promosyon ürünlerine kısaca değineceğiz. İlk olarak baskılı mı baskısız mı şekilde promosyon ürünleri dağıtmayı mı düşünüyorsunuz buna karar vermelisiniz. Bizim tavsiyemiz baskısız promosyon ürünlerinden mümkün olduğunca uzak durmanız çünkü baskısız ürünler belli bir süre sonra unutulmanıza sebep olabilir. Örnek olarak yoğun bir iş gücüne sahip bir yere vereceğiniz baskısız bir hediye, bir müddet sonra promosyonun kimin tarafından verildiğinin unutulmasına sebep olur. Kimse unutulmak istemez, bu yüzden baskılı ürünler ile uzun zaman boyunca müşterileriniz ile aranızdaki bağı güçlü şekilde tutabilirsiniz.

Çoğu şirkette kullanılan belli başlı ürünler bulunmaktadır. Bunlar her zaman göz önünde bulunan ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde sadece bir kişiye değil, birçok kişiye de reklam yapmış olursunuz. Bu ürünlere masa takvimi, yıllık plan takvimi, mouse pad, cetvel, masa sümeni örnek olarak verilebilir. Aynı zamanda çalışan herkesin işine yarayabilecek baskılı ajanda, baskılı tükenmez kalem, not almalarını sağlayacak baskılı bloknotlar da işinize yarayabilir. Aynı zamanda düşük bütçeli baskılı kitap ayraçları ile markanız için iyi bir reklam yapabilirsiniz. Baskılı bardaklar ile insanların hoş sohbetleri arasında markanızı göz önüne alarak duygusal olarak iyi bir konumda kalabilirsiniz.

Eğer promosyon konusunda daha fazla bilgi almak ve/veya promosyon ürünü yaptırmak isterseniz, bizimle irtibata geçebilir, bilgi alabilirsiniz.

BLOG
About cagdasmatbaa

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir