Kasım 3, 2021

Reklam İçin Olmazsa Olmaz Matbaa Ürünleri

Yeni bir şirket kurdunuz veya var olan şirketiniz için reklam çalışmaları yapmak istiyorsunuz. Sosyal medyada reklamlar yapıyorsunuz fakat gerçek hayatta da müşterilerinize karşı farklı bir imaj sergilemek istiyorsunuz, ne yapmanız gerekiyor?

Kurumsal Kimlik Ürünleri

Reklam şirketler için olmazsa olmazlardan biridir. Reklamlar sayesinde daha çok kişiye ulaşır ve satışlarınızı artırırsınız. Tabii reklamlarınızın kaliteli olması gerekiyor. Dijital çağda olduğumuz için internet üzerinden yaptığınız reklamlar yeterli gibi görünse de şirketlerimiz gerçek hayatta da müşterilerin karşısına çıkıyor. Bu durumda ise matbaa ürünleri reklam için sizlere yardımcı olmaktadır.

İlk olarak iletişim bilgilerinizi müşterileriniz ile paylaşmak için modern ve şık tasarıma sahip bir şirket kartvizitiniz olması gerekiyor. Kartvizitiniz sayesinde iyi bir imaj yaratabilir ve akılda kalabilirsiniz.

Toplantı yapmak için müşterinizin yanına gittiniz, bu durumda not almanız gerekiyor. Boş bir sayfa veya defter kullanmak yerine; logonuz ve iletişim bilgilerinizin olduğu antetli bir kağıt olmazsa olmazlardan biridir. Antetli kağıt sayesinde şirketiniz kurumsal gözükür ve rakiplerinizin on adım önüne geçmenizi sağlar. Aynı zamanda ürün ve ürün bilgilerinizin yer aldığı katalog veya insert sayesinde ürünlerinizin tanıtımını daha iyi bir şekilde yapabilir ve akılda kalabilirsiniz. Eğer ürünlerinizi göstermeniz gerekiyorsa logonuzun yer aldığı etiketler ile toplantıya özen gösterdiğinizi gösterir. Bu toplantıda müşterinize hediye edebileceğiniz cepli dosya, kalem, anahtarlık ve diğer promosyon ürünleri ile iyi bir reklam yapabilirsiniz. Aynı zamanda kendi ofisinizde ağırlayacağınız müşterilerinize şirketinizin logosu basılarak hazırlanmış bardaklar ile ikramlar vererek kurumsal bir hava sergileyebilirsiniz.

Sıra ödemelerinizi almaya geldiği zaman şirketinizin bilgilerinin yer aldığı yasal onaylı kurumsal evraklar, kurumsal gözükmenin olmazsa olmazlarından biridir.

Yukarıda saydığımız Maliye Bakanlığı onaylı fatura, irsaliye, bardak, kalem, antetli kağıt, katalog, insert ve promosyonları ürünleri için bize ulaşabilirsiniz.

BLOG
About cagdasmatbaa

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir